checkboxes
This commit is contained in:
parent
9a062fd815
commit
d2919d1b85
3 changed files with 30 additions and 30 deletions
|
@ -219,7 +219,7 @@ window.Quarto = {
|
||||||
|
|
||||||
<div class="quarto-listing quarto-listing-container-default" id="listing-listing">
|
<div class="quarto-listing quarto-listing-container-default" id="listing-listing">
|
||||||
<div class="list quarto-listing-default">
|
<div class="list quarto-listing-default">
|
||||||
<div class="quarto-post image-right" data-index="0" data-categories="Bagværk,Brød" data-listing-date-sort="1718920800000" data-listing-file-modified-sort="1718975948377" data-listing-date-modified-sort="NaN" data-listing-reading-time-sort="3" data-listing-word-count-sort="402">
|
<div class="quarto-post image-right" data-index="0" data-categories="Bagværk,Brød" data-listing-date-sort="1718920800000" data-listing-file-modified-sort="1718977077721" data-listing-date-modified-sort="NaN" data-listing-reading-time-sort="3" data-listing-word-count-sort="402">
|
||||||
<div class="thumbnail">
|
<div class="thumbnail">
|
||||||
<p><a href="./food/rugbrød-i-træramme.html" class="no-external"></a></p><a href="./food/rugbrød-i-træramme.html" class="no-external">
|
<p><a href="./food/rugbrød-i-træramme.html" class="no-external"></a></p><a href="./food/rugbrød-i-træramme.html" class="no-external">
|
||||||
<div class="listing-item-img-placeholder card-img-top" > </div>
|
<div class="listing-item-img-placeholder card-img-top" > </div>
|
||||||
|
|
|
@ -188,18 +188,18 @@ ul.task-list li input[type="checkbox"] {
|
||||||
</section>
|
</section>
|
||||||
<section id="dag-2" class="level2">
|
<section id="dag-2" class="level2">
|
||||||
<h2 class="anchored" data-anchor-id="dag-2">Dag 2</h2>
|
<h2 class="anchored" data-anchor-id="dag-2">Dag 2</h2>
|
||||||
<ul>
|
<ul class="task-list">
|
||||||
<li>175 g surdej (ca. 1½ dl)</li>
|
<li><label><input type="checkbox">175 g surdej (ca. 1½ dl)</label></li>
|
||||||
<li>30 g salt</li>
|
<li><label><input type="checkbox">30 g salt</label></li>
|
||||||
<li>1 liter koldt vand</li>
|
<li><label><input type="checkbox">1 liter koldt vand</label></li>
|
||||||
<li>400 g skårne rugkerner</li>
|
<li><label><input type="checkbox">400 g skårne rugkerner</label></li>
|
||||||
<li>600 g rugmel</li>
|
<li><label><input type="checkbox">600 g rugmel</label></li>
|
||||||
</ul>
|
</ul>
|
||||||
<p>Røres sammen i en stor skål (5 L). Tildækkes og står ved stuetemperatur i 12-24 timer.</p>
|
<p>Røres sammen i en stor skål (5 L). Tildækkes og står ved stuetemperatur i 12-24 timer.</p>
|
||||||
<ul>
|
<ul class="task-list">
|
||||||
<li>300 g skårne rugkerner</li>
|
<li><label><input type="checkbox">300 g skårne rugkerner</label></li>
|
||||||
<li>50-100 g surdej (passer for det meste med resten)</li>
|
<li><label><input type="checkbox">50-100 g surdej (passer for det meste med resten)</label></li>
|
||||||
<li>Evt. ca 100 g mandler, hasselnødder, boghvede, amarant, chia, quinoa eller lignende.</li>
|
<li><label><input type="checkbox">Evt. ca 100 g mandler, hasselnødder, boghvede, amarant, chia, quinoa eller lignende.</label></li>
|
||||||
</ul>
|
</ul>
|
||||||
<p>Sættes i blød med rigeligt vand 12-36 timer.</p>
|
<p>Sættes i blød med rigeligt vand 12-36 timer.</p>
|
||||||
</section>
|
</section>
|
||||||
|
@ -207,12 +207,12 @@ ul.task-list li input[type="checkbox"] {
|
||||||
<h2 class="anchored" data-anchor-id="dag-3">Dag 3</h2>
|
<h2 class="anchored" data-anchor-id="dag-3">Dag 3</h2>
|
||||||
<p>Dejen fra Dag 2 samt drænede, udblødte rugkerner (og nødder/frø) blandes.</p>
|
<p>Dejen fra Dag 2 samt drænede, udblødte rugkerner (og nødder/frø) blandes.</p>
|
||||||
<p>Desuden tilsættes følgende:</p>
|
<p>Desuden tilsættes følgende:</p>
|
||||||
<ul>
|
<ul class="task-list">
|
||||||
<li>4 dl frø (fx sesam, solsikke- og græskarkerner i forholdet 1:2:1)</li>
|
<li><label><input type="checkbox">4 dl frø (fx sesam, solsikke- og græskarkerner i forholdet 1:2:1)</label></li>
|
||||||
<li>1 spsk honning (kan røres ud i øl)</li>
|
<li><label><input type="checkbox">1 spsk honning (kan røres ud i øl)</label></li>
|
||||||
<li>1 øl (33 cl, gerne hvidtøl eller anden mørk øl, men det kommer sig ikke så nøje)</li>
|
<li><label><input type="checkbox">1 øl (33 cl, gerne hvidtøl eller anden mørk øl, men det kommer sig ikke så nøje)</label></li>
|
||||||
<li>Ca 9 dl rugmel til rette konsistens.</li>
|
<li><label><input type="checkbox">Ca 9 dl rugmel til rette konsistens.</label></li>
|
||||||
<li>Evt. 2 spsk mørk maltsirup (Giver mere smag og farve)</li>
|
<li><label><input type="checkbox">Evt. 2 spsk mørk maltsirup (Giver mere smag og farve)</label></li>
|
||||||
</ul>
|
</ul>
|
||||||
<p>Det hele røres godt sammen. Det skal have en tyk, sej klistret konsistens og fordeles i 3 smør-smurte trærammer der rummer 2 liter. Glat dejen.</p>
|
<p>Det hele røres godt sammen. Det skal have en tyk, sej klistret konsistens og fordeles i 3 smør-smurte trærammer der rummer 2 liter. Glat dejen.</p>
|
||||||
<p>Lad nu brødene hæve under et fugtigt viskestykke indtil dejen når lidt op over kanten (1-4 timer). Inden de bages, brug da en våd strikkepind eller lignende til at prikke huller i brødene (ca. 30 i hver), så større luftlommer punkteres.</p>
|
<p>Lad nu brødene hæve under et fugtigt viskestykke indtil dejen når lidt op over kanten (1-4 timer). Inden de bages, brug da en våd strikkepind eller lignende til at prikke huller i brødene (ca. 30 i hver), så større luftlommer punkteres.</p>
|
||||||
|
|
|
@ -24,17 +24,17 @@ Tag din surdej ud og fodr den. [Se her for gode råd.](https://fam.gdamsbo.dk/fo
|
||||||
|
|
||||||
## Dag 2
|
## Dag 2
|
||||||
|
|
||||||
- 175 g surdej (ca. 1½ dl)
|
- [ ] 175 g surdej (ca. 1½ dl)
|
||||||
- 30 g salt
|
- [ ] 30 g salt
|
||||||
- 1 liter koldt vand
|
- [ ] 1 liter koldt vand
|
||||||
- 400 g skårne rugkerner
|
- [ ] 400 g skårne rugkerner
|
||||||
- 600 g rugmel
|
- [ ] 600 g rugmel
|
||||||
|
|
||||||
Røres sammen i en stor skål (5 L). Tildækkes og står ved stuetemperatur i 12-24 timer.
|
Røres sammen i en stor skål (5 L). Tildækkes og står ved stuetemperatur i 12-24 timer.
|
||||||
|
|
||||||
- 300 g skårne rugkerner
|
- [ ] 300 g skårne rugkerner
|
||||||
- 50-100 g surdej (passer for det meste med resten)
|
- [ ] 50-100 g surdej (passer for det meste med resten)
|
||||||
- Evt. ca 100 g mandler, hasselnødder, boghvede, amarant, chia, quinoa eller lignende.
|
- [ ] Evt. ca 100 g mandler, hasselnødder, boghvede, amarant, chia, quinoa eller lignende.
|
||||||
|
|
||||||
Sættes i blød med rigeligt vand 12-36 timer.
|
Sættes i blød med rigeligt vand 12-36 timer.
|
||||||
|
|
||||||
|
@ -44,11 +44,11 @@ Dejen fra Dag 2 samt drænede, udblødte rugkerner (og nødder/frø) blandes.
|
||||||
|
|
||||||
Desuden tilsættes følgende:
|
Desuden tilsættes følgende:
|
||||||
|
|
||||||
- 4 dl frø (fx sesam, solsikke- og græskarkerner i forholdet 1:2:1)
|
- [ ] 4 dl frø (fx sesam, solsikke- og græskarkerner i forholdet 1:2:1)
|
||||||
- 1 spsk honning (kan røres ud i øl)
|
- [ ] 1 spsk honning (kan røres ud i øl)
|
||||||
- 1 øl (33 cl, gerne hvidtøl eller anden mørk øl, men det kommer sig ikke så nøje)
|
- [ ] 1 øl (33 cl, gerne hvidtøl eller anden mørk øl, men det kommer sig ikke så nøje)
|
||||||
- Ca 9 dl rugmel til rette konsistens.
|
- [ ] Ca 9 dl rugmel til rette konsistens.
|
||||||
- Evt. 2 spsk mørk maltsirup (Giver mere smag og farve)
|
- [ ] Evt. 2 spsk mørk maltsirup (Giver mere smag og farve)
|
||||||
|
|
||||||
Det hele røres godt sammen. Det skal have en tyk, sej klistret konsistens og fordeles i 3 smør-smurte trærammer der rummer 2 liter. Glat dejen.
|
Det hele røres godt sammen. Det skal have en tyk, sej klistret konsistens og fordeles i 3 smør-smurte trærammer der rummer 2 liter. Glat dejen.
|
||||||
|
|
||||||
|
|
Loading…
Add table
Reference in a new issue