diff --git a/docs/food/rugbrød-i-træramme.html b/docs/food/rugbrød-i-træramme.html
index ab6cf47..ff2af42 100644
--- a/docs/food/rugbrød-i-træramme.html
+++ b/docs/food/rugbrød-i-træramme.html
@@ -188,18 +188,18 @@ ul.task-list li input[type="checkbox"] {
Dag 2
-
-- 175 g surdej (ca. 1½ dl)
-- 30 g salt
-- 1 liter koldt vand
-- 400 g skårne rugkerner
-- 600 g rugmel
+
Røres sammen i en stor skål (5 L). Tildækkes og står ved stuetemperatur i 12-24 timer.
-
@@ -207,12 +207,12 @@ ul.task-list li input[type="checkbox"] {
Dag 3
Dejen fra Dag 2 samt drænede, udblødte rugkerner (og nødder/frø) blandes.
Desuden tilsættes følgende:
-
-- 4 dl frø (fx sesam, solsikke- og græskarkerner i forholdet 1:2:1)
-- 1 spsk honning (kan røres ud i øl)
-- 1 øl (33 cl, gerne hvidtøl eller anden mørk øl, men det kommer sig ikke så nøje)
-- Ca 9 dl rugmel til rette konsistens.
-- Evt. 2 spsk mørk maltsirup (Giver mere smag og farve)
+
Det hele røres godt sammen. Det skal have en tyk, sej klistret konsistens og fordeles i 3 smør-smurte trærammer der rummer 2 liter. Glat dejen.
Lad nu brødene hæve under et fugtigt viskestykke indtil dejen når lidt op over kanten (1-4 timer). Inden de bages, brug da en våd strikkepind eller lignende til at prikke huller i brødene (ca. 30 i hver), så større luftlommer punkteres.
diff --git a/food/rugbrød-i-træramme.qmd b/food/rugbrød-i-træramme.qmd
index bcdc620..dec7d0c 100644
--- a/food/rugbrød-i-træramme.qmd
+++ b/food/rugbrød-i-træramme.qmd
@@ -24,17 +24,17 @@ Tag din surdej ud og fodr den. [Se her for gode råd.](https://fam.gdamsbo.dk/fo
## Dag 2
-- 175 g surdej (ca. 1½ dl)
-- 30 g salt
-- 1 liter koldt vand
-- 400 g skårne rugkerner
-- 600 g rugmel
+- [ ] 175 g surdej (ca. 1½ dl)
+- [ ] 30 g salt
+- [ ] 1 liter koldt vand
+- [ ] 400 g skårne rugkerner
+- [ ] 600 g rugmel
Røres sammen i en stor skål (5 L). Tildækkes og står ved stuetemperatur i 12-24 timer.
-- 300 g skårne rugkerner
-- 50-100 g surdej (passer for det meste med resten)
-- Evt. ca 100 g mandler, hasselnødder, boghvede, amarant, chia, quinoa eller lignende.
+- [ ] 300 g skårne rugkerner
+- [ ] 50-100 g surdej (passer for det meste med resten)
+- [ ] Evt. ca 100 g mandler, hasselnødder, boghvede, amarant, chia, quinoa eller lignende.
Sættes i blød med rigeligt vand 12-36 timer.
@@ -44,11 +44,11 @@ Dejen fra Dag 2 samt drænede, udblødte rugkerner (og nødder/frø) blandes.
Desuden tilsættes følgende:
-- 4 dl frø (fx sesam, solsikke- og græskarkerner i forholdet 1:2:1)
-- 1 spsk honning (kan røres ud i øl)
-- 1 øl (33 cl, gerne hvidtøl eller anden mørk øl, men det kommer sig ikke så nøje)
-- Ca 9 dl rugmel til rette konsistens.
-- Evt. 2 spsk mørk maltsirup (Giver mere smag og farve)
+- [ ] 4 dl frø (fx sesam, solsikke- og græskarkerner i forholdet 1:2:1)
+- [ ] 1 spsk honning (kan røres ud i øl)
+- [ ] 1 øl (33 cl, gerne hvidtøl eller anden mørk øl, men det kommer sig ikke så nøje)
+- [ ] Ca 9 dl rugmel til rette konsistens.
+- [ ] Evt. 2 spsk mørk maltsirup (Giver mere smag og farve)
Det hele røres godt sammen. Det skal have en tyk, sej klistret konsistens og fordeles i 3 smør-smurte trærammer der rummer 2 liter. Glat dejen.