Elses vafler
+Noter
+At tale om verdens bedste vafler er naturligvis lidt fjollet. Men denne opskrift er virkelig god.
+Derhjemme var det et sikkert tegn på forår, når Else fandt vaffeljernene frem ude på havebordet i drivhuset og inviterede nabolagets børn over.
+Der er ikke sparet på smøret, men sådan må det være. Vaflerne bliver super lækre og sprøde og er særdeles gode til flormelis og marmelade.
+God fornøjelse!
+Ingredienser
+-
+
2,5 dl vand
+2 dl molk
+1/4 tsk salt
+3,5 dl (275 g) mel
+2 tsk bagpilver
+125 g smør
+
Sådan gør du
+-
+
Bland mælk, vand og salt og bisk det i melet, der er blandet med bagepulver.
+Tilsæt smeltet, afkølet smør lige inden bagning.
+Bag og nyd.
+
Slutnote
+Den oprindelige opskrift tilsiger at fedtstof blandes i lige inden bagning. Erfaringen siger dog at det sagtens kan gøres aftenen før, og så egner vaflerne sig temmelig godt til det store brunch-bord.
+ + +