**Dag 2** 1. Vend dejen ud på et meldrysset bord og del den i to brød. Rør ikke for meget ved dejen, da luften derved vil blive presset ud af den. Lad brødene hæve på et stykke bagepapir i 30-40 minutter. 2. Varm imens ovnen op til 250 grader ved varmluft med din tykkeste bageplade på den midterste hylde. Tag bagepladen ud, når ovnen er varm og træk bagepapiret, som brødene ligger på, over på den varme bageplade. 3. Sæt pladen tilbage midt i ovnen og sprøjt grundigt med vand ind i ovnen med en forstøver, så der hurtigt opstår damp. 4. Luk lågen og bag brødene i ca. 35 minutter. Vend bagepladen 1-2 gange undervejs for at sikre en jævn afbagning. Skru evt. lidt ned for temperaturen de sidste 10 minutter, hvis brødene bliver for mørke. 5. Tag brødene ud og lad dem afkøle på en rist i cirka 30 minutter, før du skærer i dem. 6.